Sitemap     Golf Box

Greenfee

Banekontrollanten har til enhver tid bemyndigelse til sammenlægning af bolde, både ved start og under spillet, hvis det skønnes,
at det vil afhjælpe ventetider, langsomt spil og andre problemer.

Tidsbestilling er nødvendig, såfremt man ønsker at spille mellem kl. 07.00 og kl. 19.52.

Gæster er altid velkomne til at booke via e-mail eller på telefon
98 43 55 88 - Tryk 1 for sekretariat el. tryk 2 for Proshop

Klik her for online booking

Greenfee hverdage  Kr. 350,00
Greenfee lør-, søn- og helligdage
 Kr. 400,00

Juniorer spiller altid til ½ greenfee

Leje af vogn  Kr. 40,00/50,00
Leje af bil  Kr. 250,00
Par-3 banen  Kr. 50,00
Poletter til driving range  Kr. 20,00 pr. stk.
Baneguide  Kr. 30,00 pr. stk

Rabatordninger:
Bookes der for mere end 10 personer, gives 10% i rabat.

SGN - Greenfeeordning *) -
Aftalen om 1/2 greenfee nedenstående klubber imellem indebærer at følgende skal overholdes:

1. i klubbens greenfeebog noteres tydeligt navn, golfklub, DGU-medlemsnummer (fx: 64-50) og betalt pris
2. Gyldigt DGU-medlemskort skal medbringes og på forlangende forevises
3. Kun medlemmer med fuldgyldigt medlemsskab i en af nedennævnte klubber har adgang til at benytte den 1/2 greenfee-ordning
4. Flexmedlemmer har ikke ret til at benytte ordningen.
Hverdagsmedlemmer hører ind under flexordningen og har dermed heller ikke ret til at benytte ordningen.
5. Longdistance-medlemmer har ikke ret til ordningen
6. I Himmerland gælder den 1/2 greenfee-ordning på Garia Course (tidligere Old Course) og ikke på Backtee Course (New Course)

*)Ordningen er indtil videre mellem følgende 26 klubber:

Blokhus Klit Golfcenter, Brønderslev Golf Klub, Dronninglund Golfklub, Frederikshavn Golfklub, Hals Golfklub, Han Herred Golfklub, Himmerland Golf- og Country Club, Hirtshals Golfklub, Hjørring Golf Klub, Hvalpsund Golfklub, Golfklubben Hvide Klit, Jammerbugtens Golfklub, Læsø Golfklub, Løgstør Golfklub, Løkken Golfklub, Mariager Fjord Golfklub, Morsø Golfklub, Nordvestjysk Golfklub, Rold Skov Golfklub, Sebber Kloster Golf Klub, Sindal Golf Klub, Sæby Golfklub, Volstrup Golfcenter, Øland Golfklub, Ørnehøj Golfklub, Aabybro Golfklub, Aalborg Golf Klub og Aars Golfklub.

Derudover har Frederikshavn Golf Klub en særlig samarbejdsaftale med Viborg Golf Klub

Desuden tager FGK imod:

GOLFHÆFTET

Vi modtager Dankort og Visakort.

Frederikshavn Golf Klub | Oddervej 60, 9900 Frederikshavn - Danmark | Tlf.: 98 43 55 88 | kontakt@fhgk.dk