Sitemap     Golf Box

Greenkeeper

Du kan læse mere under baneudvalgets referater.
Se her

08.06.2017
40 tons sand
I løbet af de næste 2 uger vil der blive fyldt 40 tons sand i bunkers.
Chefgreenkeeperen

05.06.2017
Der arbejdes på greens i denne uge.
Alle greens er bliver vertikal skåret, de sidste her mandag eftermiddag. Dette bliver gjort for at fjerne det dårlige græs, og gøre plads til det nye.
Tirsdag den 6. juni, vil eftersåning af nyt græs og top dressing af greens finde sted. Jeg har besluttet mig for at anvende en græsart der hedder Crystal Blue, som er den type alle topbaner anvender, så hvorfor ikke os :)
Denne uge vil greens forekomme lidt langsommere, men det er for fremtidige hurtigere og bedre greens.
Green på 6. hul er kommet sig rimelig, den er mere tør og bedre i dag.
Chefgreenkeeperen.

11.03.2017
Om den nye greenkeeper Tom Hunt.
Den nye greenkeeper Tom Hunt fortæller lidt om sig selv.

14.11.2016
Orientering om det kommende arbejde
I denne uge arbejdes der med fortsat at forbedre vintergreens og med at prikke greens. Vandsystemerne tømmes og greens og foregreens sprøjtes for at forhindre sygdom.
I næste uge vil vi begynde med at skære kanter af bunkerne og gøre dem klar. Dette er en større opgave som vil tage tid, og vi beder medlemmerne være opmærksom på at vi arbejder der og spille forsigtigt
Chefgreenkeeperen

28.10.2016
Græshøjde
Fra næste uge bliver græshøjden på greens sat op til 5mm for at beskytte dem mod sygdom og frosten når den kommer. Så medlemmerne skal være opmærksomme på at greens bliver lidt langsommere.
PÅ forhånd tak,
Adam Evans

28.10.2016
Nyt om banen den næste tid
Fra næste uge startes på hul 10. Dette for at mindske sliddet på greens, da de fleste kun spiller 9 huller.
Der vil blive etableret vintergreens på foregreens. Disse skal benyttes HVIS og NÅR der er frost. Der vil blive sat sedler op ved klubhuset.
Vinterteesteder starter først når der bliver frost.
På tirsdag bliver teestedet på hul 3 på fairway denne dag på grund af de frivilliges arbejde ved vandhasarden ved rød tee. Skilte vil advare.
Onsdag og torsdag vil hul 6 være lukket, da der fældes store træer ved hul 6 teested og green, så ingen golf her. Man kan gå langs venstre side af hul 6 til hul 7. Igen, skilte vil hjælpe på vej.
Adam Evans

22.01.2016
Interview med den nye chefgreenkeeper
Den 01.02.2016 begynder den nye chefgreenkeeper sit arbejde. I et uformelt interview fortæller Adam Evans om sit syn på golfbanen, sit arbejde, sine planer og sin baggrund. Læs interviewet her