Sitemap     Golf Box

Lerbæk Hovedgaard

Overnat på hovedgård
og spis i Frederikshavn Golf Klubs bistro

Lerbæk Hovedgård er nabo til golfbanens 2. hul. Gården har dobbelt-værelser og lejligheder med ekstra værelse til to par eller børn.

Der er gå-afstand fra hovedgården gennem skoven til klubhuset (ca. 350 meter). I klubhuset finder du bistroen, hvor I kan spise frokost og aftensmad. Her tilbyder vi forskellige pakker til favorable priser.

Bed´n Brunch pris fra kr. 450,- pr. person i dobbeltværelse.

Dobbelt-værelse fra kr. 750,- pr./døgn.

Stort dobbelt-værelse med 2 dobbeltsenge kr. 1.150,-/døgn.

Kontakt Erik på Lerbæk Hovedgaard på mail: eh@lerbaekhovedgaard.dk eller på mobil +45 50 45 11 45 for booking af overnatning.

Kontakt Anne Mette Mørk, Frederikshavn Golf Klub på mail: kontakt@fhgk.dk eller telefon 98 43 55 88, tast 1 - for for bookning af teetider.

Benytter du overnatning på Lerbæk Hovedgaard i forbindelse med booking af teetider på Frederikshavn Golf Klubs bane, opnår du rabat på 20% på standard greenfee-priser.

Hverdage: DKr. 350,-.
Weekends: DKr. 380,-.

De oplyste priser er ikke gældende ved anvendelse af Golfhæftet eller TeeTime-kort.

Overnatning afregnes hos Lerbæk Hovedgaard og greenfee hos Frederikshavn Golf Klub.

Vi glæder os til jeres besøg.

Frederikshavn Golf Klub | Oddervej 60, 9900 Frederikshavn - Danmark | Tlf.: 98 43 55 88 | kontakt@fhgk.dk