BANEN ÅBNER I MORGEN 😊

Så er dagen kommet, hvor Adam og hans stab åbner banen for spil til sommergreens og rigtige teesteder, og hvor vi dog glæder os, og dette kan også ses på golfbox hvor mere end 175 har booket tid i morgen lørdag.

Hvad kan vi så forvente os her 1 uge efter at frosten har lagt sig?

”Selvom der er arbejdet på højtryk, er vi ikke blevet færdige med al arbejdet”, siger Adam og fortsætter. ”Specielt ærgerligt er det, at dræningsarbejdet ikke er blevet påbegyndt. Først på grund af forsinkelse fra maskinleverandøren, i en periode, hvor der ellers ikke var så meget frost i jorden. Så da dræningsmaskinen endeligt dukkede op, havde Kong Vinter lagt sig tungt over Danmark, og havde frosset jorden 20-30 cm ned, hvilket gjorde det umuligt at benytte maskinen. Nu er frosten aftaget og der har ”heldigvis” regnet, hvilket har gjort at optøningen bliver speedet op, så forhåbentligt kan vi meget snart påbegynde dræningsarbejdet, hvilket er stærkt tiltrængt.”

”Det vand som ligger på banen, ligger der ikke på grund af manglende dræning, men fordi at jorden stadig er frosten 15-20 cm nede, så løber vandet ikke af banen så hurtigt som vi alle sammen godt kunne tænke os, men hvis vejrudsigten holder, kan vi snart komme i gang.”

Når man går en runde på banen, vil der stadig være elementer der ikke er lavet færdigt. Stensætningen på 5. hul er ikke helt færdigt, damernes teested (50) på hul 8 er ej heller færdigt, den nye bæk ved 6. hul og bunkers og bæk imellem 11 og 17, mangler også at blive færdiggjort. Derudover er der en del bare GUR-områder rundt på banen, de bliver tilsået løbende.
Værst af alt er dog at greenen på 6. hul er ødelagt, som følge af den oversvømmelse/hærværk vi havde i efteråret. Dog spiller vi på greenen i weekenden, men Adam vil vurdere om greenen helt skal lukkes, indtil den er repareret og klar til brug. Hændelsen blev meldt til både politi og forsikringssag, og nu da vi kan se eftervirkningerne af oversvømmelsen, der har gjort at hele rodsystemet på greenen er rådnet værk, er sagen overladt til forsikringsselskabet.

Med andre ord – vi kan på nuværende tidspunkt ikke forvente en bane der står knivskarpt, men der vil blive arbejdet hårdt, på at få færdiggjort de projekter der er sat i værk og planlagt.

Vi håber at alle glæder sig til at komme en tur på banen, og nyde at vi igen kan se at foråret er ved at bryde igennem.

Med venlig hilsen

Greenkeeperstaben og Bestyrelsen

2018-04-06T19:59:21+00:00 6 apr 2018|Forside|