Bane status:

De nye turf områder:

Vi er klar over at de ikke ser så gode ud endnu, men hvert område bliver vandet med mere end 1000 liter vand hver dag. Vi er opmærksomme på at der er sprækker i rullegræsset, som senere vil blive fyldt med frisk jord og efter sået. Det kræver dog at rullegræsset har skabt et rodnet først, og med det tørre vejr vi har i øjeblikket, fæstner det nye græs sig ikke, men holder sig i live. Så snart der er skabt vækst i det nye græs, bliver sprækkerne fyldt og efter sået.

 

Oprydningen efter træfældningen:

HedeDanmark er gået i gang med at indsamle de fældede træer på hullerne 1-3-5-8-9, samt ved par 3 banen. Der vil derfor i en periode være store maskiner i de områder, hvor vi henstiller til at holde så stor afstand som muligt. Da disse maskiner er farlige at nærme sig, taber de en stamme eller bliver man påkørt af en af dem. Er skaden fatal.

Hold jer venligst fra dem.

 

Vandsituationen:

Vi pumper i øjeblikket vandet fra søen bag hul 4 green over i pumpesøen på hul 3, for at sikre os at vi har vand nok til at vande banen.
Vi kan endnu ikke bruge vandet fra søen ved hul 15, da de fældede træer skal fjernes inden vi kan komme ind og grave de nye rørledninger ned.

 

Buggies:

Vi ser buggies køre tæt omkring greenområderne og vi oplever at de kører i cirkler på fairways. Banen er meget tør i øjeblikket, og disse ting vil bare skabe unødvendige skader på banen. Hvis du kommer til at køre forbi din bold, beder vi dig bakke tilbage i stedet for at køre i cirkler.

Teesteder:

Teestederne er meget tørre og ser i øjeblikket ikke så pæne ud. Grunden til det, er at det automatiske vandingssystemet, som normalt kører i løbet af natten ikke virker. Så vi skal manuelt aktivere vandingen om morgenen, både på teestederne og på green. Det er meget tidskrævende og giver os ikke mulighed for at vande i så store mængder som det kræver. Problemet med vandingsanlægget er ved at blive løst, og så snart det kører igen, kan vi efterså og gøde dem igen.