Medlemsfordele 2020-05-28T09:03:51+00:00

Medlemsfordele

Rejs væk fra hverdagen – til specialpris for medlemmer af Frederikshavn Golfklub.

Som medlem får du tilbudt særrabat på kør selv-ferie hos Happydays.

Happydays er en lokal rejsearrangør med kontor i Vangen. Her kan du få rabat på alt fra golfferie, slotsferier vinferie eller sommerferie. På www.happydays.nu finder du rejsetilbud til hoteller i 13 lande – og du får løbende specialrabat på udvalgte hotelophold, sommerferie i Danmark og Weekendophold.

Hos Happydays har kunden været i centrum siden opstarten i 2004, og i dag rangerer Happydays som Danmarks bedst bedømte kør selv-rejsearrangør på Trustpilot.dk.

Du får din specialrabat, når du oplyser rejsekoden FHGK – både når du booker online og på telefonen.

Se alle ophold med rabat her:

PAVA

PAVA støtter Frederikshavn Golf Klubs juniorafdeling

SPAR 250,- når du køber rustbeskyttelse og samtidig støtter du juniorafdelingen i Frederikshavn Golf Klub med 250,-

Hent en rabatkupon i sekretariatet, eller få den tilsendt via  mail ved at skrive til brittreesesgolf@gmail.com, dog skal den medbringes og afleveres som print hos PAVA.