Medlemsfordele 2018-09-24T09:14:48+00:00

Medlemsfordele

STENA LINE

SOM MEDLEM AF FREDERIKSHAVN GOLFKLUB FÅR DU 10% RABAT FÆRGEBILLETTEN HOS STENA LINE OG SAMTIDIG FÅR DU 5% KOMMISION TIL KLUBBEN!

SPAR 10% PÅ FÆRGEN OG FÅ 5% TIL KLUBBEN! https://www.stenaline.dk/9900golf

Afslapning, hygge og tid til hinanden. Ferien starter allerede, når I kører om bord. På færgen kan I slappe af, nyde et lækkert måltid mad og den friske havluft på dækket. Rejs med Stena Line til Sverige eller Norge og spar 10% på færgeoverfarten og få samtidig 5% i kommision til golfklubben*!
Rabatten gælder Economy-, Flexi- og Premium-billetter på linjerne Frederikshavn-Göteborg, Frederikshavn-Oslo og Grenaa-Varberg.

Economy:
Køber du vores billigste billettype, gælder særlige regler for ændring, og der er ikke nogen tilbagebetaling ved afbestilling.
Flexi:
Når fleksibilitet er vigtig. Med denne billettype får du stor fleksibilitet, hvis du ønsker at ændre eller få din billet refunderet.
Premium:
Premium-billetten kan afbestilles mod et mindre administrationsgebyr helt frem til 2 timer før afgang.
* Rabatten gælder ikke i juli måned.
Rabatten kan ikke kombineres med andre rabataftaler.

HAPPYDAYS

Rejs væk fra hverdagen – til specialpris for medlemmer af Frederikshavn Golf Klub.

Som medlem får du tilbudt særrabat på kør selv-ferie hos Happydays.

Happydays er en lokal rejsearrangør med kontor i Vangen. Her kan du få rabat på alt fra golfferie, slotsferier vinferie eller sommerferie  ved Gardasøen. På www.happydays.nu finder du mere end 800 rejsetilbud til hoteller i 13 lande – og du får løbende specialrabat på udvalgte hotelophold og Weekendophold.

Hos Happydays har kunden været i centrum siden opstarten i 2004, og i dag rangerer Happydays som Danmarks bedst bedømte kør selv-rejsearrangør på Trustpilot.dk.

Du får din specialrabat, når du oplyser rejsekoden FHGK – både når du booker online og på telefonen.