Medlemsfordele

Skousen, Frederikshavn

Skousen Frederikshavn er ny stolt sponsor i 2021 og fejrer det med at udlevere 250 rabatkuponer med
15% rabat på ALLE varer i butikken og 25% på ALLE Blomberg og Bauknecht hvidevarer

For at få rabatten skal du afhente et rabatkort i sekretariatet

Udover rabatkuponerne vil Skousen Frederikshavn fremadrettet være både fast sponsor, men også supplere med ekstra sponsorat som bonus af køb hos dem. Hver gang der derfor bliver sagt ”Frederikshavn Golfklub” i forbindelse med et køb så tjener I penge til klubben – det håber vi I vil benytte Jer af når I handler lokalt i Skousen Frederikshavn

Til info gælder rabatkortet kun hos Skousen Frederikshavn

Rejs væk fra hverdagen – til specialpris for medlemmer af Frederikshavn Golfklub.

Som medlem får du tilbudt særrabat på kør selv-ferie hos Happydays.
Happydays er en lokal rejsearrangør med kontor i Vangen, og er 100% dansk ejet. Her kan du få rabat på alt fra golfferie, slotsferier vinferie eller sommerferie.

www.happydays.nu finder du rejsetilbud til hoteller i 13 lande – og du får løbende specialrabat på udvalgte hotelophold i Danmark og udlandet, bestil din næste Miniferie eller Weekendophold her.

Hos Happydays har kunden været i centrum siden opstarten i 2004, og i dag rangerer Happydays som Danmarks bedst bedømte kør selv-rejsearrangør på Trustpilot.dk.

Du får din specialrabat, når du oplyser rejsekoden FHGK – både når du booker online og på telefonen.
Kontakt os på 70 20 30 40, vi er altid klar til at hjælpe dig.

Se udvalgte ophold med rabat her:

PAVA

PAVA støtter Frederikshavn Golf Klubs juniorafdeling

SPAR 250,- når du køber rustbeskyttelse og samtidig støtter du juniorafdelingen i Frederikshavn Golf Klub med 250,-

Hent en rabatkupon i sekretariatet, eller få den tilsendt via  mail ved at skrive til brittreesesgolf@gmail.com, dog skal den medbringes og afleveres som print hos PAVA.