Medlemsfordele 2021-09-06T11:25:53+00:00

Medlemsfordele

Rejs væk fra hverdagen – til specialpris for medlemmer af Frederikshavn Golfklub.

Som medlem får du tilbudt særrabat på kør selv-ferie hos Happydays.
Happydays er en lokal rejsearrangør med kontor i Vangen, og er 100% dansk ejet. Her kan du få rabat på alt fra golfferie, slotsferier vinferie eller sommerferie.

www.happydays.nu finder du rejsetilbud til hoteller i 13 lande – og du får løbende specialrabat på udvalgte hotelophold i Danmark og udlandet, bestil din næste Miniferie eller Weekendophold her.

Hos Happydays har kunden været i centrum siden opstarten i 2004, og i dag rangerer Happydays som Danmarks bedst bedømte kør selv-rejsearrangør på Trustpilot.dk.

Du får din specialrabat, når du oplyser rejsekoden FHGK – både når du booker online og på telefonen.
Kontakt os på 70 20 30 40, vi er altid klar til at hjælpe dig.

Se udvalgte ophold med rabat her:

PAVA

PAVA støtter Frederikshavn Golf Klubs juniorafdeling

SPAR 250,- når du køber rustbeskyttelse og samtidig støtter du juniorafdelingen i Frederikshavn Golf Klub med 250,-

Hent en rabatkupon i sekretariatet, eller få den tilsendt via  mail ved at skrive til brittreesesgolf@gmail.com, dog skal den medbringes og afleveres som print hos PAVA.

FLISERENS

Fliserens til spotpris, i samarbejde med Nordisk Rens har vi fået renset vores fliser i golfklubben, og du får nu muligheden for et enestående tilbud på fliserens inkl. algebehandling og imprægnering.

Uanset kvm. KUN 40kr. Pr. Kvm.
Ved bestilling skal dit DGU-nummer oplyses.

Bestil på telefon/sms : 42434450

De bedste hilsner Rene og Dennis.