Lokalregler

Lokalregler for Frederikshavn Golfklub:

Hvide markeringer – Out of Bounds

Røde markeringer – Strafområde

Blå markeringer – Areal under reparation

Grøn top – Område med spilleforbud

Markeringspæle der viser afstand til green på 50, 100, 150 og 200 meter, er at betragte som en ikke flytbar forhindring.

Drop bold på fairway ved bold Out of Bounds eller mistet bold – Lokalregel E5

Når en bold er out of bounds eller mistet, må spilleren med 2 strafslag efter Standard lokalregel E-5 droppe en bold indtil to køllelængder inde på hullets fairway, ikke nærmere hullet, end hvor bolden krydsede Out of Bound grænsen eller skønnes mistet. (“Fairway” er græs i det generelle område, klippet til fairwayhøjde eller lavere, inkl. hullets tee-områder.) Lokalreglen gælder ikke når bolden er i et strafområde, eller for den oprindelige bold, hvis spilleren har spillet en provisorisk bold fra forrige sted.

NB! Lokalreglen bør ikke anvendes ved elitepræget turneringer, så som Klubmesterskab, Danmarksturneringen mv.