Vi bestræber os hele tiden på at optimere driften af banen, for at kunne bruge de penge som er tilrådighed bedst muligt.

Derfor har vi i baneudvalget truffet en beslutning om at ændre mængden af rough på golfbanen, da vedligeholdelse af de store områder udgør en betydelig udgift. Den hidtidige metode til at klippe roughen har krævet omkring 34 timer om ugen, hvilket resulterer i en årlig udgift på ca. 250.000 kr. Vores mål er at reducere denne udgift til det halve.

For at opnå dette vil vi undlade at klippe visse dele af roughen, især de områder, der ikke er afgørende for spillet og som bidrager til at definere karakteren af de enkelte huller. Disse områder inkluderer områder omkring teestederne og langs nogle af fairways for at genoprette det oprindelige design, hvor dogleg-hullerne spilles som doglegs. Som kompensation for dette ændrer vi klippehøjden på resten af roughen fra 64 mm, som den tidligere var, til nu at blive klippet i 53 mm.

Vi har mange opgaver, der skal udføres ugentligt, samt nogle opgaver, der kun skal udføres lejlighedsvis i løbet af året, f.eks. sprøjtning og prikning. I de uger, hvor vi har ekstra opgaver, bliver vi nødt til at spare tid et andet sted, og ofte vil det indebære reduktion af roughklipningen. Vi vil løbende informere jer om dette på vores hjemmeside, så I er informeret, inden I går ud og spiller.

Vi sætter pris på jeres forståelse og samarbejde i denne bestræbelse på at effektivisere vores banedrift og reducere omkostningerne.

Med venlig hilsen, Baneudvalget