Kære medlemmer

En lille status på arbejdet med greens her op til weekenden:

Vi er stadig i venteposition ift. at væksten i de nye frø for alvor sætter ind, men det spirer og går den helt rigtige vej. I denne uge har vi som tidligere meddelt anvendt vores nye lufter (Air2G2), vi har oversået og sået ekstra på de dårlige områder. Derudover er der topdresset og selvfølgelig løbende klippet og rullet.

I forbindelse med Challenge Tour samarbejdet har vi adgang til særlige konsulenter, som udover de i DGU tilknyttede banekonsulenter kan trækkes på med råd og vejledning. Det benytter vi os naturligvis af.
Onsdag havde vi besøg af netop Europa Tourens agronom, som sammen med Adam gennemgik banen og det hidtil udførte arbejde samt det kommende. Denne vejledning er ikke udelukkende set ud fra et perspektiv om Challenge Touren i uge 32, men også generelt for anlægget – hele året for medlemmerne.

Der var ingen ændringer til den fastsatte plan, så Adam & hans team knokler fortsat på for at vi snarest muligt får de greens som vi ønsker – igen. Eneste tilføjelse til planen er en særlig booster, som blev anbefalet at tilføje – denne sprøjter vi med på mandag den 13. juni

Vi håber I alle må få en rigtig god weekend og glæder os til vi ses på golfbanen igen

Mange hilsner fra Inge, sekretariatet & Adam, Chefgreenkeeper