En venlig henvendelse fra Lerbæk Rideklub

Kære allesammen

Jeg fik igår en venlig henvendelse fra formanden for Lerbæk Rideklub. De har igennem den senere tid observeret, at flere og flere golfbolde bliver fundet i foldene langs hul 1 og 3 (!). Jeg ved godt, at man ikke slår en bold out of bounds med vilje, og det fortalte jeg naturligvis også den iøvrigt meget venlige og imødekommende formand.
Jeg opfordrede til at de opsamlede boldene, og satte dem til salg på Facebook, så deres juniorer for eksempel kunne tjene nogle penge til deres arrangementer. Så hold øje med Facebook, så kan det være, vi kan få mulighed for at købe vores bolde tilbage . 🙂

En anden ting hun nævnte var, at der engang imellem opstår noget postyr, når vi kommer kørende i buggies, og passerer hestene med høj fart. Det kan godt være svært, at styre en hest der bliver forskrækket. Dette gælder også, når man kommer kørende med sin selvkørende trolley – og specielt, hvis den kører flere meter foran ejeren. Det har hestene åbenbart svært ved at håndtere, og det kan godt afstedkomme nogle ret farlige situationer.

Jeg opfordrer alle til at vise hensyn, når i møder vores naboer ude i området, vi vil gerne undgå, at nogen kommer til skade. Det skal være sikkert at færdes derude, og der skal være plads til os alle.

Rigtig god dag

 

Med venlig hilsen

Kim Stubbergaard Reese

Formand

2020-10-14T11:11:42+00:00 14 okt 2020|Forside|