Frederikshavn Golfklubs Venner – FGKV 2021-07-10T13:24:09+00:00

Velkommen til Frederikshavn Golfklubs Venner – FGKV

Vi i den nye bestyrelse af Frederikshavn Golfklubs Venner ønsker varmt velkommen til vores side. Med denne side ønsker vi at synliggøre foreningen, og forhåbentlig nå ud til mange flere medlemmer, der vil støtte op omkring vores arbejde, med det formål at hjælpe Frederikshavns Golfklub med udbedringer til vores skønne golfbane, som der ikke er budget til.

FORMÅL:
Foreningens formål er at yde økonomisk støtte til udviklingen af Frederikshavn Golfklubs bane. Midler fremskaffes ved medlemskaber og gennem forskellige aktiviteter.
PRIS medlemsskab/år:
Enkeltpersoner 200,-
Ægtepar 300,-
Virksomheder 1.000,-

INDMELDELSE:
Udfyld formularen samt anfør hvis du ønsker oprettelse  som enkeltperson, ægtepar eller virksomhed.

Medlemskabet er gyldigt, når beløbet er modtaget.

Kontonummer 9070 – 1629982791

INFORMATIONER
Juli 2021 – FGKV sælger igen i år den skønne Fairway Gin, pris 200 kr. for medlemmer (ellers 250 kr.) Gin’en står i Bistro’n og afregnes her.
25/6 – Sankt Hans matchen blev en fin begivenhed med go’ golf, skøn mad og mange bål. 🙂 Vi regner med at det bliver en gentagelse næste år.
9/4 – 21 ÅRETS FØRSTE donation fra Golfklubbens Venner blev i dag officielt overleveret – en spraymaskine til opstregning af linjer ved strafområder og OB.
Venneklubben får i øjeblikket løbende nye medlemmer og det er vi SÅ glade for – varmt velkomne alle sammen! Vi glæder os til at restriktioner snart gør det muligt at vi kan mødes, og begynde at afholde arrangementer.
——————————————————————————————————————————————————————————————–
I 2020 kan nævnes at foreningen hjalp med 30.000 kr., som gik til græs, gødning, og nye markeringspæle, alt i samråd med FGK baneudvalg. Pengene blev bl.a. indsamlet via afholdelse af gin-smagning, salg af sponseret gin og en del kontingent. I 2021 er målet at nå bredere ud, få flere medlemmer både i form af personer men også virksomheder. Der er planer om at afholde en fast turnering hvert år, samt en tour de DK/SE for medlemmer, og flere andre arrangementer hvor vi kombinerer hygge og oplevelser, samtidig med at vi samler penge ind til et godt formål.
Siden her vil bruges til at synliggøre alle aktiviteter vi afholder i foreningen, samt hvad arbejdet munder ud i.

BEGIVENHEDER

Åben Sommerturnering 2021

18 huller

Tid: 24/7 -21 kl. 8.00

Pris medlemmer 250,-/ikke medlemmer 350,-

Der tilkommer greenfee for andre klubber.

Tilmelding: Via golfbox – klik her

ANDE BINGO

Hvornår? 8/11 kl. 18.00

Sted: Bistro’n

Pris medlemmer/ikke medlemmer: følger

Tilmelding: følger

FØLG OS PÅ FACEBOOK!

Klik på nedenstående Facebook ikon, og følg med også på Facebook, for løbende informationer, billeder og sjove aktiviteter!

Eller – brug mail-ikonet og send bestyrelsen en mail, hvis du ligger inde med en GOD IDÉ til aktivitet eller andet godt input.

Vi glæder os til at høre fra dig!

BESTYRELSEN:

Brian Strøm