Velkommen til Frederikshavn Golfklubs Venner – FGKV

Vi i den nye bestyrelse af Frederikshavn Golfklubs Venner ønsker varmt velkommen til vores side. Med denne side ønsker vi at synliggøre foreningen, og forhåbentlig nå ud til mange flere medlemmer, der vil støtte op omkring vores arbejde, med det formål at hjælpe Frederikshavns Golfklub med udbedringer til vores skønne golfbane, som der ikke er budget til.                  VEDTÆGTER >

FORMÅL:
Foreningens formål er at yde økonomisk støtte til udviklingen af Frederikshavn Golfklubs bane. Midler fremskaffes ved medlemskaber og gennem forskellige aktiviteter.
PRIS medlemsskab/år:
Enkeltpersoner 200,-
Ægtepar/samlevere 300,-
Virksomheder 1.000,-

INDMELDELSE:
Udfyld formularen samt anfør hvis du ønsker oprettelse  som enkeltperson, ægtepar/samlevere – eller virksomhed.

Medlemskabet er gyldigt, når beløbet er modtaget.

Kontonummer 9070 – 1629982791 eller MobilePay 4230RV

INFORMATIONER
    April 2022
    Generalforsamlingen i marts måned, med gæst – golfcoach Mia Kuch, var en stor fornøjelse at se opbakningen til. Udover en status på økonomi og planlagte aktiviteter, fik vi lækker platte fra bistron og gode råd til en bedre mental tilstand på golfbanen!  Så spændende at se, hvor mange der udfører dem derude på banen :-). De 3 afholdte arrangementer i 2021 var med stor opbakning, så de gentager sig igen i år, disse er: Skt. Hans match, Sommermatch, og andebingo. Til vores to turneringer, fik vi af Frederikshavns Golfklubs bestyrelse, bevilget 2 hold til vores ProAm Ecco Tour, samt andre præmier. Her skal lyde en stor tak til bestyrelsen, Meny H.C. Ørstedvej og Uggerhøj for disse præmier. En speciel stor tak også til Christian Conradsen og Noorman Foodlab som helt fantastisk har sponseret 100 flasker fairway Gin til foreningen i 2021.
    Af donationer til banen, kan nævnes en spraymaskine til opstregning af linjer ved strafområder og OB, samt et læs sand til dressing i 2022. Der budgetteres med en donation på kr. 60.000,- til banen i 2022.
    ——————————————————————————————————————————————————————————————–
    Juli 2021 – FGKV sælger igen i år den skønne Fairway Gin, pris 200 kr. for medlemmer (ellers 250 kr.) Gin’en står i Bistro’n og afregnes her.
    25/6 – Sankt Hans matchen blev en fin begivenhed med go’ golf, skøn mad og mange bål. 🙂 Vi regner med at det bliver en gentagelse næste år.
    9/4 – 21 ÅRETS FØRSTE donation fra Golfklubbens Venner blev i dag officielt overleveret – en spraymaskine til opstregning af linjer ved strafområder og OB.
    Venneklubben får i øjeblikket løbende nye medlemmer og det er vi SÅ glade for – varmt velkomne alle sammen! Vi glæder os til at restriktioner snart gør det muligt at vi kan mødes, og begynde at afholde arrangementer.
    ——————————————————————————————————————————————————————————————–
    I 2020 kan nævnes at foreningen hjalp med 30.000 kr., som gik til græs, gødning, og nye markeringspæle, alt i samråd med FGK baneudvalg. Pengene blev bl.a. indsamlet via afholdelse af gin-smagning, salg af sponseret gin og en del kontingent. I 2021 er målet at nå bredere ud, få flere medlemmer både i form af personer men også virksomheder. Der er planer om at afholde en fast turnering hvert år, samt en tour de DK/SE for medlemmer, og flere andre arrangementer hvor vi kombinerer hygge og oplevelser, samtidig med at vi samler penge ind til et godt formål.
    Siden her vil bruges til at synliggøre alle aktiviteter vi afholder i foreningen, samt hvad arbejdet munder ud i.

BEGIVENHEDER

Skt. Hans match 2022
    Blev afholdt mandag den 20. juni med gunstart kl. 18:00 (9 hullers turnering)
    Efter turneringen var der et let traktement, Sct. Hans bål og båltale – og ikke mindst socialt samvær.
    AFLYST – Sommerturnering 2022 pga for få tilmelte
    Håber vi lykkes næste år!
    Vennerne afholder Rød/Blå turnering!
    Sæt X i kalendere, søndag d. 30/10 – 22
    Klubbens medlemmer skal denne dage dyste “damerne mod herrerne”!
    Efter matchen skal pokal + ekstrapræmier deles ud, og vi skal nyde lidt godt at spise i bistron. Opslag og tilmelding via golfbox kommer snarest.
    Vennernes Andespil mandag d. 7/11 2022
    Mere info herom følger, men det bliver med Christinas berømte flæskesteg & alt godt der hører hertil, samt Banko og måske quiz og lidt mere. 🙂

FØLG OS PÅ FACEBOOK!

Klik på nedenstående Facebook ikon, og følg med også på Facebook, for løbende informationer, billeder og sjove aktiviteter!

Eller – brug mail-ikonet og send bestyrelsen en mail, hvis du ligger inde med en GOD IDÉ til aktivitet eller andet godt input.

Vi glæder os til at høre fra dig!

BESTYRELSEN:

Brian Strøm