Invitation til Generationsmatch

GENERATIONSMATCH – Søndag den 27. maj 2018
Juniorafdelingen inviterer igen i år til Generationsmatch,
spil med et familiemedlem- og få en uforglemmelig dag sammen.

Generationsmatch er som navnet siger en turnering, hvor 2 generationer spiller sammen. Den kan være sammen med en far/datter, svigermor/svigerdatter, onkel/nevø eller noget helt tredje. Vedkommende kan også være medlem i en anden golfklub end Frederikshavn. Eneste krav er, at alle har gyldigt DGU kort. Det er også muligt at “låne” en junior eller senior, blot der er 18 års forskel på jer.

Efter matchen er der fællesspisning er der præmieoverrækkelse og fælles spisning for dem der ønsker det.

Matchfee: 20,-  per person.

Du kan også tilmelde dig spisning i Bistroen ved tilmelding (80,- per person). Betaling for maden skal afregnes i Bistroen.
Tilmelding kan ske enten på mail til kontakt@fhgk.dk eller på Golfbox, hvor man tilmelder sig som hold https://tourentry.golfbox.dk/?cid=1350960

Matchen er en 18 hullers greensome stableford turnering.
I slår begge ud, og vælger derefter hvilken bold I vil spille videre med. Derefter skiftes I til at slå. I får regnet et fælles handicap ud, som I så skal spille efter.

Vi glæder os til en sjov dag, hvor generationer mødes og spiller sammen.

Med venlig hilsen juniorudvalget

2018-05-02T22:03:43+00:00 2 maj 2018|Forside|