Lucas vinder fornem pris!

Lucas Bjerregaard vinder fornem pris – og donerer beløbet til ungdommen.

Lucas Bjerregaard fik i år prisen ”Den gyldne golfbold” for sin flotte sæson på alverdens golfbaner.
Han gav straks prisen på 20.000 kr. videre til ungdomsafdelingen i Frederikshavn Golf Klub, hvor han selv tilbragte hele sin juniortid.
”Vi er rigtig stolte over Lucas præstationer på golfbanerne, og vi er rigtig glade for, at han tænker på sin ungdomsklub, hvor han i dag er æresmedlem” siger klubbens formand Tore Vedelsdal. ”I golfklubben er der mange medlemmer lidt oppe i årene, men vi har også en rigtig levedygtig børne- og ungdomsafdeling. Der er både plads til de nye talenter og måske kommende storspillere, og til de, som bare gerne vil have en sjov fritidsbeskæftigelse”
Lederne og trænerne i ungdomsafdelingen har nu lidt mere at gøre med i den kommende sæson, som de allerede er i fuld gang med at planlægge. I ungdomsafdelingen er der gode muligheder for, at flere generationer sammen kan have en god fritidsbeskæftigelse.
Det var Britt og Kim Reese, fra respektive juniorudvalget og bestyrelsen samt sønnen Oskar, som var i København for at overvære overrækkelsen af prisen, der er sponsoreret af Made in Denmark og Dansk Golf Union.

2017-12-20T20:23:13+00:00 20 dec 2017|Forside|