Ny Golfer 2020-06-28T15:40:36+00:00

Start med at spille golf i 2020?

Begyndertræning hold 3 – opstart uge 29

Klik på linket:

Tilmelding eller spørgsmål kan ske til: mail: kontakt@fhgk.dk eller tlf. 98435588 – 1

Startpakke 1:

Du får:
11 holdtræning som løber over 6 – 8 uger af vores professionelle trænere.
Deltagelse i vores begynder dage tirsdage og søndage.
Online regelprøve samt regelundervisning.
Kontingent for hele 2020.
Når træning er gennemført og du har fået banetilladelse samt bestået regelprøve har du frit spil på 18 hulsbanen, samt alle andre baner.
Bliv en del af et fantastisk klubliv med sociale arrangementer sammen med ligestillede.

Kr. 2.495,-

Startpakke 2:

Dette er et tilbud til den “etablerede golfspiller”, der har et registreret HCP indenfor de seneste 10 år, og som ikke har været aktivt medlem i en klub
under Dansk Golf Union fra 2016 til 2019.

Du får
Kontingent for hele 2020
Banetilladelse samt deltagelse i klubber i klubben.
5 lektioner ved klubbens pro så du kommer ordentligt i gang.
Er du interesseret kontakt sekretariatet på tlf. 98435588

Kr. 3.695,-

I Frederikshavn Golf Klub sætter vi en ære i, at nye golfere skal føle sig velkomne og få en god start i golfens verden.
Vi ved godt, at de mange regler og mærkelige udtryk kan være overvældende for nye spillere, men vi vil gøre alt for at tage godt imod dig.

Golf er en sport, der kan spilles af alle – i alle aldre. Alle kan spille mod hinanden grundet et fantastisk regelsæt, der gør, at en begynder kan spille lige op mod selv en særdeles øvet spiller. Du kan spille for motionens skyld, for konkurrencens skyld eller for at have en fritidsbeskæftigelse, hvor du er ude i naturen, og er sammen med andre mennesker.

I Frederikshavn Golf Klub er der cirka 1.000 medlemmer, der aldersmæssigt spænder fra 5 år til +80. Vi prioriterer klubbens sociale liv højt, og gør alt vi kan for, at nye medlemmer bydes varmt velkommen og integreres så godt som muligt.

Vores proshop låner dig udstyr til de første træninger, indtil du ved, om golf er et spil for dig. Hvis du fx har lånt et sæt af en ven kan du få rådgivning om køller og jern passer til din højde, fysik etc. af vores pro’er. Vores pro’er, Phillip Søby Larsen og Claes Mortensen er parat til at give rådgivning om alt golfudstyr, og samtidig klar til at give dig en fordelagtig handel.

Vil du vide mere? Kontakt begynderudvalget:

Dorthe Ravn
Dorthe Ravn Formand