Start med at spille golf i 2018?

Velkommen

I Frederikshavn Golf Klub sætter vi en ære i, at nye golfere skal føle sig velkomne og få en god start i golfens verden.
Vi ved godt, at de mange regler og mærkelige udtryk kan være overvældende for nye spillere, men vi vil gøre alt for at tage godt imod dig.

Golf er en sport, der kan spilles af alle – i alle aldre. Alle kan spille mod hinanden grundet et fantastisk regelsæt, der gør, at en begynder kan spille lige op mod selv en særdeles øvet spiller. Du kan spille for motionens skyld, for konkurrencens skyld eller for at have en fritidsbeskæftigelse, hvor du er ude i naturen, og er sammen med andre mennesker.

I Frederikshavn Golf Klub er der cirka 1.000 medlemmer, der aldersmæssigt spænder fra 5 år til +80. Vi prioriterer klubbens sociale liv højt, og gør alt vi kan for, at nye medlemmer bydes varmt velkommen og integreres så godt som muligt.

Vores proshop låner dig udstyr til de første træninger, indtil du ved, om golf er et spil for dig. Hvis du fx har lånt et sæt af en ven kan du få rådgivning om køller og jern passer til din højde, fysik etc. af vores pro’er. Vores pro’er, Phillip Søby Larsen og Claes Mortensen er parat til at give rådgivning om alt golfudstyr, og samtidig klar til at give dig en fordelagtig handel.

Startpakke 1:

Du får:
10 stk. træningslektioner ved en af vores 2 klubtrænere. Banetilladelse. Dette betyder, at når du har gennemgået træning og nogle få prøver, har du tilladelse til at spille på vores egen samt alle andre 18-hullers baner. Kontingent 2018. I praksis giver dette special-tilbud dig kontingentfrihed i resten af året. On-line regelprøve, der er en nem og intuitiv måde at gennemgå og bestå teoriprøven på. Vær med i begynderaften tirsdag/søndag. Få del i et fantastisk klubliv med godt sammenhold, sociale arrangementer, golfmæssigt ’ligestillede’ og pædagogisk indførelse i spillet.

Kr. 2.495,-

Startpakke 2:

Dette er et tilbud til den “etablerede golfspiller”, der har et registreret HCP indenfor de seneste 10 år, og som ikke har været aktivt medlem i en klub under Dansk Golf Union fra 2012 til 2017.

Du får:
5 stk. træningslektioner. Vælger du start-pakke 2 tilbyder vi dig samtidig et gavekort – pålydende 5 x ”brush-up” lektioner med klubbens pro. Banetilladelse. Kontingent 2018. Deltagelse i ”klubber-i-klubben”. Eksempelvis herre- og damedag. Deltagelse klubturneringer. Standerhejsning og -strygning, sponsormatcher, klubmesterskaber etc.

Kr. 3.695,-

Vil du vide mere? Kontakt begynderudvalget:

Dorthe Ravn
Dorthe Ravn Formand