Race to Thailand presented by GolfersGlobe

Race to Thailand – presented by GolfersGlobe er navnet på en ny landsdækkende golfturnering, som hen over sommeren vil blive spillet i 10 danske golfklubber. Blandt værtsklubberne finder man Simon’s Golf Club, Skjoldenæsholm Golf, Ledreborg Palace Golf, Sct. Knuds, Stensballegaard Golf, Blåvandshuk Golf samt Lübker OG Frederikshavn Golfklub.

Turneringen i Frederikshavn løber af stablen den 22. august 2019. Hvis man har lyst til at forsøge sig med mere end en turnering, er der mulighed for også at tilmelde sig turneringen i de andre værtsklubber. Datoerne kan ses på nedenstående link.

Turneringen spilles som en 2-mands holdturnering – der spilles Bestball/Stableford, hvor parrets bedste stableford score pr. hul noteres. Man spiller desuden med ¾ handicap. Alle amatørspillere og alle med gyldigt EGA handicap kan deltage i turneringen.

Prisen for at deltage i turneringen er kr. 275 pr. person – prisen for gæstespillere er kr. 525.

Der er allerede åbnet for tilmelding – tilmelding foregår hos GolfersGlobe og du kan benytte dette link for tilmelding og for yderligere information:

2019-05-19T07:26:30+00:00 19 maj 2019|Forside|