Regionsgolf 2018!

Vi har i længere tid oplevet stor interesse for at tilmelde hold til regionsgolf.

Regionsgolf Danmark er den største holdturnering for klubgolfere i Danmark, både hvad angår deltagende klubber, deltagende hold/spillere, samt afviklede kampe i sæsonen.

Et hold i regionsgolf består af 4 mænd og 2 damer og der spilles hulspil.

Der er 6 matcher som ligger maj- juni, som regel 6 uger i træk. Det er som sagt en holdturnering, hvor man repræsenterer klubben og ikke sig selv som individualist.

Frederikshavn Golf Klub mangler friske damer til at deltage på disse hold. Der kommer forhåbentlig hold på alle niveauer, men det er specielt damer med HCP under 25 som vi gerne vil råbe op, men alle uanset HCP kan være med.
Er du herrespiller og ikke tidligere været med, så meld dig også gerne til.

Synes du at dette lyder spændende, eller har spørgsmål hertil er du meget velkommen til at sende en mail til Ejnar Plough ejnar@birdieboy.dk eller Kim Stubbergaard Reese reese@adslhome.dk

Turneringen er begyndt helt tilbage i 1970’erne og spilles som landsdækkende holdturneringer i ABCD rækkerne og i Senior/Veteran rækkerne med i alt 12 landsfinaler.

Flere oplysninger findes på  www.regionsgolf-danmark.dk

9 okt 2017|Forside|

GOLFBOX