Runder på banen spilles fra 1. december 2020 efter disse anvisninger.

I denne tid hvor mange kun spiller 9 huller fordeler vi sliddet på banen ved at der i uger med lige nummer startes fra Tee 10 og i uger med ulige nummer startes fra Tee 1.

Der spilles til vintergreens. Så længe temperaturen er høj nok til at græsset gror, vil de blive klippet. Greens bliver nu præpareret og plejet så de forhåbentligt kan fremstå i rigtig god stand ved næste års standerhejsning. Hvis forholdene tillader det, vil de blive åbnet i vinterperioden, men de er meget sårbare for vind, vejr og temperatur.

Der spilles med oplæg over hele banen. For at beskytte banen mest muligt i denne tid hvor der ikke reguleres hcp kan man i bolden selv definere oplægget m.h.t. afstand fra boldens position eller til greenen. Det kan være en køllelængde, nærmeste sted der beskytter banen bedst uden afstandsbestemmelse, bruge en medbragt slagmåtte eller andet.

Kørsel i buggys er ikke tilladt.  Banen er i denne tid meget følsom over for slid da den er meget fugtig / våd. Derfor er kørsel med buggy ikke tilladt. Det er ikke muligt at anvise én kørevej på vores bane, der kan beskytte for dette ekstra slid fra buggyens større vægt. På den anden side, er vi heller ikke i den situation, hvor tilladelse til spil på banen er betinget af, at man bruger bærebag.

Pas godt på vores bane.  Hjælp andre der ikke har læst dette opslag.

Med venlig hilsen

Baneudvalg og CGK

2020-12-01T09:05:41+00:00 1 dec 2020|Forside|