Tag gratis en ven eller kollega med på golfbanen resten af sæsonen!

I Frederikshavn golfklub har vi en vision om at være 1000 medlemmer i 2021, derfor har vi brug for jeres hjælp.
Hvis I tænker jer rigtigt godt om, er der måske en eller to i omgangskredsen som kunne have interesse i at starte med at spille golf i 2020.
Nu har du muligheden for at hjælpe ham/hende i gang.
Vi vil rigtig gerne at I finder en, to eller flere personer, og introducerer dem for golf og ikke mindst Frederikshavn Golf Klub.

Derudover vil vi gerne have folk i gang i starten af sæsonen, da dette giver de bedste muligheder for at integrere dem i klubben, samtidig med de i starten af sæsonen kommer på de største hold og dermed automatisk får ligesindede at spille med.
Det øger chancen markant for at de melder sig ind år 2.

Derfor åbner vi op for at alle medlemmer af FGK kan tage en ven eller kollega med gratis resten af sæsonen.
I må tage dem med ud at spille på den store bane efter kl. 14.00 i weekenden og efter kl. 15.00 på mandage og fredage, men det er kun muligt at afprøve det gratis en gang som ikke medlem.
I bestiller tid i sekretariatet, og vi opfordrer til at I går 1 øvet og max 2 nye for at skabe det bedste flow i spillet.

Hvis de melder sig ind inden nytår, garanterer vi at de kan starte på hold.1 i 2020 som starter primo april.
Hvert år har vi et tilbud på start til golf, i år kostede kr. 2.500,- at starte op i Frederikshavn Golf Klub , og det dækker træning, regelundervisning og kontingent hele året.

Vi håber på, at I vil hjælpe jeres venner i gang med at dele jeres passion, og husk at dette er for at hverve nye medlemmer – ikke for at give gamle golfere en gratis runde golf. Det er nemlig en dårlig forretning for din klub.

Vi ser frem til en stor aktivitet af fremtidige mulige golfere, og håber dermed på jeres hjælp og assistance.

Billedresultat for prøv golf gratis frederikshavn golf klub

2019-08-29T13:07:40+00:00 29 aug 2019|Forside|