UDVIKLINGSPLANER FOR FGK’S GOLFBANE – DELTAG I DEBATTEN

Deltag i snakken om hvordan vores bane kan blive endnu bedre.

I efteråret 2016 fremlagde baneudvalget på et velbesøgt medlemsmøde nogle ideer til udvikling af vores bane. Reaktionerne på det møde var med til at prioritere udviklingen / ændringerne. Alt har været holdt inden for de økonomiske rammer i baneudvalget – uden tilføring af ekstra midler. På hjemmesiden kan du finde en oversigt over, hvad der blev foretaget i 2017 og hvad vi forventer klaret i 2018. Bortset fra een relativ lille opgave er målet for 2018 nået.

Baneudvalget har fået opsat to posters i stor størrelse med de ideer og mål baneudvalg og keepere arbejder med – og mod. Den første hænger på gavlvinduet ind til mødelokalet i Bistroen og ses tydeligt når man er kommet over broen fra P-pladsen. Den anden, der er i lodret format, hænger til venstre for indgangen til sekretariatet. Grafikken er fra den daværende baneguide, hvor vi havde farvemarkeringer på teestederne og ikke længdemarkeringer som nu. Posterne viser, hul for hul, tanker og ideer om forbedringer af det enkelte hul. En hel del af det beskrevne er allerede gennemført og noget er måske forkastet. I baneudvalget synes vi, at det vigtige er, at man som medlem forholder sig til udviklingen af banen og tager en konstruktiv snak med dem man spiller med eller møder i klubben. Dette på samme måde som man forholder sig til kontingentets størrelse, priser og udvalg i Shop og Bistro m.m.

I efteråret 2018 vil vi igen afholde et medlemsmøde om banen. Reaktionerne fra det møde vil være med til at forme den nye prioritering.

I skrivende stund (juni 2018) er der, ud over hvad der er beskrevet i det fremlagte, et forslag der kommer fra de handicapkyndige om at fylde søen op i doglegget på hul 1  – fjerne søen. Begrundelsen er, at hul 1 er et meget svært starthul og at det burde være ratet sværere end hcp. 5. Alternativt kunne man flytte teestederne frem, så flere har mulighed for at slå over søen i drivet eller man kunne vende banen og starte på det nuværende hul 10.

Der er sikkert mange andre ideer. Snak med hinanden om hvad I synes der ville gøre banen bedre, hvad der bør bibeholdes og nyd vores dejlige bane.

Baneudvalg og CGK

20 jun 2018|Forside|