Regeludvalg 2019-11-02T11:48:47+00:00

Johnny Kongsø (Klubdommer)
Johnny Kongsø (Klubdommer)Medlem
regeludvalg@gmail.com
Johan Brun (senior klubdommer)
Johan Brun (senior klubdommer)Medlem
johan.c.brun@gmail.com
Georg Bjørn Severinsen
Georg Bjørn SeverinsenKontaktperson i bestyrelsen
georg@severinsen.dk
Ovenstående konstituering er gældende fra 1. januar 2019. Alle spørgsmål sendes til formanden.

Udvalgets opgaver:
At rådgive og vejlede klubbens spillere om golfregler samt fortolke golfreglerne i tvivlstilfælde.

Lokalregler for Frederikshavn Golf Klub:

Hvide markeringer – Out of Bounds

Røde markeringer – Strafområde

Blå markeringer – Areal under reparation

Grøn top – Område med spilleforbud

Drop bold på fairway ved bold Out of Bounds eller mistet bold – Lokalregel E5

Når en bold er out of bounds eller mistet, må spilleren med 2 strafslag efter Standard lokalregel E-5 droppe en bold indtil to køllelængder inde på hullets fairway, ikke nærmere hullet, end hvor bolden krydsede Out of Bound grænsen eller skønnes mistet. (“Fairway” er græs i det generelle område, klippet til fairwayhøjde eller lavere, inkl. hullets tee-områder.) Lokalreglen gælder ikke når bolden er i et strafområde, eller for den oprindelige bold, hvis spilleren har spillet en provisorisk bold fra forrige sted.

NB! Lokalreglen bør ikke anvendes ved elitepræget turneringer, så som Klubmesterskab, Danmarksturneringen mv.